Θερμοσίφωνες και Υδραυλικά, Αποχετευτικά συστήματα

Το ζεστό νερό είναι απαραίτητο για όλους μας ιδιαίτερα τους κρύους χειμώνες που βιώνουν οι  κάτοικοι των περιοχών της Βόρειας Ελλάδας. Επειδή αναγνωρίζουμε αυτήν την ανάγκη, προβαίνουμε σε πωλήσεις θερμοσιφώνων. Αυτοί μπορεί να είναι απλοί, αλλά και ηλιακοί.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες σας γλιτώνουν πολλά χρήματα, καθώς χρησιμοποιούν την ενέργεια του ηλίου για να θερμάνουν το νερό, εξασφαλίζοντας ότι ο λογαριασμός της ΔΕΗ που θα έρθει στο τέλος του μήνα, δεν θα σας αναγκάσει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Παράλληλα, επειδή η παροχή νερού και η ορθή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες για την ευμενή μας διαβίωση, παρέχουμε προς πώληση, προϊόντα που εντοπίζουν την χρήση τους σε υδραυλικές εργασίες, αλλά και σε κατασκευές αποχέτευσης.

Όλα τα είδη που διατίθενται, είναι ισχυρής κατασκευής για να αντέχουν, ενώ παράλληλα διατηρούν χαμηλό κόστος για την αγορά τους επειδή αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες των καιρών και επιθυμούμε να συνδυάζουμε την ποιότητα με τις χαμηλές τιμές.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, θα εγκαταστήσουν για σας τους θερμοσίφωνες αλλά και τα υδραυλικά, για τα οποία πάντα προηγείται προσεκτικός έλεγχος με την χρήση υδρομέτρου.
© Copyright 2015 ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ- Οικονομίδης Χαρ. Αθανάσιος
Κρήτης 72, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54646
Τηλ: 2310 412341 | Fax: 2310 412376